Осигуряват безплатен транспорт до Хасково за срещата с министър Лиляна Павлова

Димитровградчани могат да посетят срещата на министър Лиляна Павлова в Хасково, свързана с темата на безплатното саниране

Безплатен транспорт за желаещите да присъстват на срещата с министъра на Регионалното развитие Лиляна Павлова в Хасково, ще осигури Община Димитровград. Срещата е утре в 11:00 часа в Дома на техниката в областния град.

Всички домоуправители и представители на етажната собственост, които искат да попитат Павлова по темата за санирането на панелните сгради, могат да използват автобусите. Те са подсигурени по инициатива на кмета Иво Димов, уточниха от Общината.

В 10.00ч. от Новата автогара на бул."Д.Благоев" и от спирката в кв."Славянски" (Хасковска спирка) ще тръгват автобусите до Хасково. Превозът ще остане на разположение до приключване на срещата и ще върне пътуващите до Димитровград.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Шщ
    шщ
    6 -5
    11:56, 30 яну 2015
    Безплатен - моля Ви няма такова понятие!Значи ще го платят от нашите данъци за да си осигурят далаверата с псевдосанирането! Санирането не е само външна изолация , това е много сложен процес-правили са го на ниво в бившата ГДР.Сградата се оголва до заварките на панелите ,прави се ревизия на заварките , защото те държат конструкцията(корозия и т.н.)после Ви К , Ел и т. н.докато се стигне до изолациите и дограмите.
    Една голяма КРАЖБА на страшно много пари!!!!
  • 2
    Чи
    читател
    1 0
    20:58, 30 яну 2015
    В Германия собствеността на сградите е или на общината или на някоя фирма и когато започне санирането обитатели се местят в друга квартира и за 6 месеца се прави всичко след което се връщат обитателите които са под наем и никой няма право да прави както отвън така и отвътре нещо.

Още новини

Последни новини