Седмокласничка стана лауреат на национален конкурс с компютърна рисунка

Седмокласничката Мария Кирева от ОУ "Ал.Константинов" отнесе отличия в три конкурса на ОП Детски и младежки център, посветени на Св.Валентин

Ново отличие завоюва седмокласничката от ОУ "Ал.Константинов" Мария Кирева. Тя стана лауреат на 18-ия национален консурс за литературно творчество и визуални компютърни технологии "Любовта в нас", организиран от Община Варна. Там тя е спечелила първо място в раздел „Визуални компютърни изкуства“ заради свои компютърни рисунки.

Преди два дни Мария отнесе награди от три  конкурса, организирани от ОП "Детски и младежки център" в Димитровград по повод Св.Валентин.

Класира се първа в раздела за най-красиво изработена валентинка, първа е и в категорията "Стихотворение" на любовна тематика, а също така зае второ място в раздел "Проза". 

От училището подчертаха успехите и на други свои възританици в конкурсите на Детски и младежки център. Ралица Динева, Йоана Великова и Даниела Иванова –  5 а клас са спечелили трето място за своята валентинка. За най-красиво послание върху валентинка награда имат Виктор Тонев – 5 б клас и Деница Михова от 6 клас. 

Лора Ламбрева от 7 а клас е със специален приз в раздел "Проза". В раздел "Стихотворения" второто място е за Виктория Костадинова от 5 клас, а на трето място са класирани петокласниците Валентин Тодоров и Ивелина Благоева.

Стихотворението, с което Мария е спечелила първо място:

Има любов

 Когато има любов ,

има смисъл в живота,

когато има любов, се мълчи

и думите нямат значение,

когато има любов, има зрение,

което не си имал преди,

когато има любов, имаш сърце,

което тласка кръвта ти за двама,

когато има любов, имаш ръце,

които прегръщат за двама,

когато има любов, има и път,

който със сигурност има посока.

Мария Кирева получава поздравления от директора на ОУ "Ал.Константинов" Дорина Желязкова
Мария Кирева с отличието, завоювано на националния конкурс във Варна
Мария с директора Дорина Желязкова, с възпитателя Спаска Димчева, която е нейна майка и преподавателя по ИТ Кръстина Борисова
Компютърните рисунки с които Мария е спечелила националния конкурс във Варна
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини