LG G4 ще бъде представен през април

LG G3. Според непотвърдена информация LG G4 ще е оборудван с 5.3-инчов дисплей, който поддържа QHD

LG G4 е новият смартфон от висок клас на компанията, който много анализатори очакват да бъде представен на специално събитие на компанията през май. Последните данни в интернет разкриват, че корейския гигант възнамерява да реализира премиерата му по-рано от първоначалните си планове. Според тях LG ще реализират премиерата на G4 през април, а продажбите му на глобалния пазар ще стартират до края на второто тримесечие на годината, съобщава GforGames. 

По този начин компанията се надява от една страна да избегне директната конкуренция с Galaxy S6 на Samsung, като в същото време не изостане съществено в стартирането на доставките му. LG се надяват с тази нова стратегия да успеят да се противопоставят успешно  и на другите популярни модели като НТС Оne (М9) и Xperia Z4 на Sony, които също се очакват да дебютират по приблизително същото време. 

Според непотвърдена информация LG G4 ще е оборудван с 5.3-инчов дисплей, който поддържа QHD разделителна способност и ще се захранва от Snapdragon 810 процесор. Устройството ще е оптимизирано за работа с допълнителни стилуси и се очаква да предложи цели 4GB оперативна памет и 20.7-мегапикселова камера. По всичко личи, че през тази година конкуренцията в този сегмент ще е по-ожесточена от всякога.

Източник: digital.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини