Sony Xperia E4 вече е достъпен в Европа

Всички фенове на Sony очакват с нетърпение премиерата на смартфона Xperia Z4, което не попречи на компанията да представи фокусирания към ниския ценови клас Xperia E4. Моделът ще се продава и във версия с две SIM карти, а сега компанията стартира официално предварителните му поръчки на европейския пазар. Sony възнамеряват да започнат реалните му доставки в следващите две-три седмици, предаде Gsmarena. 

В момента Xperia E4 вече е на разположение в най-големите страни на континента на стартова цена от €130, като скоро техния брой ще бъде увеличен допълнително.

Смартфонът е оборудван с 5-инчов IPS дисплей, който поддържа qHD резолюция от 960х540 пиксела при плътност от 220ppi и също така работи с Android 5.0. Sony Xperia E4 разполага с четириядрен 1.3GHz MediaTek МТ6582 процесор с бърз Mali-400 MP2 графичен чип и 1GB RAM. 

Вградената памет е 8GB, но може да се увеличи допълнително с microSD слот за памет карта, а в задната част е разположена 5-мегапикселова камера, която записва Full HD видео. Батерията е с капацитет от 2300mAh и осигурява до 48 време за работа с едно зареждане, като потребителите ще могат да избират между бяла и черна версия на Xperia E4. Все още не разполагаме с данни за това кога и на каква цена ще се продава Dual SIM конфигурацията на новия смартфон на компанията.

Източник: digital.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини