Гадже се намира и на 83 години

Ветеранката на модния подиум Кармен дел Орефиче води редовен сексуален живот, страхува се от артрита на пръстите и критикува младите си колежки, че гледат да минат през леглото на някой мъж, за да успеят.
В интервю за изданието New you 83-годишната нюйоркчанка, която е вляза в Книгата за рекордите на Гинес с 68-годишния си стаж на модния подиум, разказва, че през 1945 г., когато вече се е появявала по кориците на списания, често е ходила на снимка с ролкови кънки, за да пести пари от транспорта, и дори е шиела вечерно време, за да спечели някой долар повече. Дори е трябвало да заложи шевната си машина заради липса на пари.
На 30 години Дел Орефиче се опитала да изостави модния бизнес, решавайки, че е твърде стара и е по-добре да се отдаде на възпитанието на детето си. Но на 45-годишна възраст се върнала на подиума и е дефилирала с такива марки, като Chanel, Christian Dior, Moschino, Donna Karan. През 2009 г. тя стана лице на Rolex. И слез 80-годишнината си Кармен продължава да участва в ревюта и да се снима за рекламни кампании.
Дел Орефиче е била омъжена три пъти и веднъж е била сгодена. Сега тя е в развод, а дъщеря й отдавна е възрастен човек. “Естествено, че имам сексуален живот както преди. Да не би да ме попитате дали още дишам”, казва тя в интервюто си. Ветеранката не разкрива с кого се среща, но по думите й “гадже винаги се намира”. “Знам как да си осигурявам удоволствие. Може да имам отношения без романтика и задължения, но винаги съм готова за истинска любов”, откровеничи събеседничката.
За външността си тя споделя, че й е провървяло с обмяната на веществата. “Ям с апетит и не броя калориите. Искам да получавам удоволствие от храната”. Най-голямата й гастрономическа страст е сладоледът.
За младите си колежки Кармен, която впрочем е доктор от Университета по изкуствата в Лондон, се изказва пренебрежително. Тя смята, че в модния бизнес младото поколение търси слава с “неспортсменски” методи. “Да лягаш постоянно с някого в леглото е тежка работа. По-добре е тихо да трупаш професионален опит и да градиш по-стабилна кариера”.

Източник: http://www.standartnews.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини