Мария Илиева любовница на Христо Гърбов

Мария Илиева влезе в любовни отношения с актьора Христо Гърбов."Аз съм любимата на един от героите, които той играе в "Столичани в повече", но няма да издам на кого" - разкри певицата в "Преди обед" тази сутрин.

Интимността между двамата се разиграва в новите серии на сериала, които предстои да се излъчат по bTV. В тях Мария Илиева влиза в ролята на фатална жена. "Е, чак пък фатална? - беше реакцията й пред водещите Деси Стоянова и Сашо Кадиев. - Сценарият е толкова смешен, а и нямам претенции, че съм актриса."

Ролята на певицата в "Столичани в повече" е на оперна прима, която се казва Мария Скала. Но тя не е първата й. Мария Илиева участва в американски продукции, макар и изявите й да не са ярки.

"Най-високото ми постижение е в "Механикът" с Долф Лундгрен, където имах поддържаща женска роля. А сега, при заснемането на сериала, дадох максимума от себе си. Трябваше да се справям с актьорското майсторство на всички около мен.

Христо Гърбов е разкошен. Много се смеех, макар да знаех, че няма време за смях и бързо влизах в сцените" - разказа още тя и призна, че мечтата й била не да стане актриса, а пластичен хирург.

Относно основното й занимание - музиката, което скоро ще представи в пълния му блясък с концерт на 5 март в столицата, Мария Илиева призна, че е щастлива, че най-скъпите места вече са продадени. Васил Найденов също ще пее с нея, а Константин Цеков от ФСБ ще им акомпанира. 

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини