Последен сблъсък Уран-Плутон, какво ни чака?

Утре, 17 март, ще бъде последното изравняване на неблагоприятния аспект – квадрата между Уран и Плутон. За първи път усетихме „влошените отношения“ между тези две планети през 2012 година. Сега те отново ще се "сблъскат", за да се разделят. Но това няма да мине без съответните последствия, които повечето от нас вече са усетили.

 Уран символизира промяната, изобретенията , революцията в съзнанието. Неговото въздействие понякога е шокиращо, непредсказуемо, носи нестабилности промени – желани или принудителни. Плутон дава разруха, но и преобразование, възраждане и обновяване. Свързан е със силата на масите, държавата, обществените и политически движения.

 Плутон е и планета на дълбоките емоции, но и силните страсти, чието преодоляване води до извисяване на духа и вътрешно преобразяване.

 В астропсихологията Плутон е свързан с отдалечените граници на човешкото съзнание.

 Взаимодействието между тези две „непримирими планети“ носи не малко важни обновявания в живота, водейки към прогрес и развитие.

 Квадратът между тях е първият им конфликтен аспект от 50 години насам. Светът навлезе в епоха на промени и сътресения.

 Неслучайно наблюдаваме военни действия , нови етапи на криза в световен мащаб - климатични и икономически.

 Животът ще изиска промяна от нас, издавайки назряла криза, която преминава болезнено.

 Действието на квадрата Уран-Плутон може да има изцеляващото действие на хирургична намеса, но трябва да се помни, че на промяна ще бъде подложено това, което вече се е изчерпало.

 За този момент напълно важи поговорката: Всяко зло за добро!

Източник: актуално

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини