Алеята на новия живот в Димитровград порасна с още 144 дървета

144 дървета бяха добавени днес към Алеята на новия живот в Димитровград

Със 144 дръвчета се увеличи днес Алеята на новия живот в димитровградския парк "Марица". По традиция за 5-та поредна година кметството в Димитровград организира засаждане на дръвчета, символ на родените през последната година деца в Общината.

В инициативата тази година се включи и холиведският продуцент Дейвид Варод, чиято съпруга Татяна е с димитровградски корен.

Официалната част на събитието включваше слова на кмета на Общината Иво Димов, председателят на комисията по култура към ОбС Христо Цветков, който е автор на идеята за Алеята и на представител на "Каолин", които осигуряват за поредна година фиданките.

Да се раждат повече деца в Димитровград и да "пускат корени" тук пожела авторът на идеята Христо Цветков. Поздравления за днешния празник Цветница отправи градоначалникът.

Грамоти за принос към Алеята на новия живот получиха родителите на децата, който от днес имат фиданка в парк "Марица". За всяко деце бе предвидена и табелка с име. Още снимки- разгледайте на нашата Фейсбук страница.

Продуцентът Дейвид Варод и съпругата му също засадиха дърво за своето дете в Алеята

Любими анимационни герои забавляваха децата, дошли в парк "Марица"

 Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини