Събраха парите, нужни за лечението на димитровградчанина Цветелин

Рамо до рамо представители на различни клубове подкрепиха и днес инициативата

1007 лв. бе сумата, която успя да набере инициативата "Хора за хората" в Димитровград тази неделя - 26 април. И днес начинанието бе в помощ на 33-годишния димитровградчанин Цветелин, който се нуждае от операция на гръбначния стълб. На площад "България" се събраха танцьори от осем клуба, повече от участниците миналата неделя. 

Рамо на каузата дадоха клубовете "Плетеница", "Гайтани" към ОП ДМЦ, "Ритъм"-Черноконево, "На мегдана" -Брод, "Алма" - Ябълково, "Магия" -Меричлери, "Детелина" -Пловдив и домакините от групи за хора "Тракия". Дойдоха и димитровградчани, които обичат фолклора.

Общата сума за лечението на младия мъж набъбна до близо 7 000 лв. Днес стана ясно, че неизвестен дарител е поискал да поеме остатъка от 1 500 лв. Така нужните 8 500 лв. вече са събрани. Идния вторник Цветелин постъпва за лечение в софийска болница, където ще му бъде направена операцията.

Още снимки от днешното хоро - ще намерите на нашата Фейсбук страница!

Осем танцови клуба танцуваха на площада пред Общината
Много хора пуснаха своята лепта в набирателната кутия

От групи за хора "Тракия" предоставиха снимка на платежното нареждане, с което са преведени парите събрани миналата неделя за Цветелин
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини