Нека силата бъде с Междузвездни войни, Джош Транк напусна

Джош Транк, режисьор на Chronicle и на предстоящия Fantastic Four напусна Междузвездни войни - Антология.

Днес Lucasfilm съобщиха, че филмовият директор е решил да напусне проекта.

Според официалния сайт на Междузвездни войни, Транк е заявил: "След години, в които имах честта да се развивам сред талантливите хора в Lucasfilm, взех лично решение да поема по различен път. Много внимателно обмислих решението си и разбрах, че дълбоко в сърцето си искам да преследвам някои други креативни възможности. Междузвездни войни винаги са имали огромно влияние върху мен и ще бъда много развълнуван да следя бъдещето им заедно с милионите фенове. Искам да благодаря на Катлийн Кенеди, Кири Харт, Саймън Кингберг и на всички други в Lucasfilm и Disney за страхотната възможност да бъда част от това. Нека силата бъде с вас."

Според съобщението на Lucasfilm екипът на Междузвездни войни продължава да работи по проекта.

Вицепрезидентът по развитието в Lucasfilm Кири Харт, заяви: "Привилегия беше за нас да си сътрудничим с Джош. Благодарни сме му за енергията и любовта, които вложи и му желаем всичко най-добро. "

Антологията на Транк ще бъде втория самостоятелен филм след Star Wars: Rogue One на Гарет Едуърдс.

Транк не се появи по време на официално събитие свързано с Междузвездни войни миналия месец, в което по план той трябваше да присъства на сцената заедно с Едуърдс и Катлийн Кенеди. Тогава като причина за липсата му бе посочено заболяване. Появиха се слухове обаче, че е имало конфликт зад кулисите по време на работата върху Fantastic Four, като някои спекулираха, че Транк не успява да се сработи добре с високобюджетни филмови студиа.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини