Падна тавана на съблекалните на стадион "Миньор", комисия прави оглед

Съблекалните, намиращи се под трибуната на стадион "Миньор"

Съблекалните, намиращи се под стадион "Миньор" в Димитровград са в окаяно състояние, с влага, мухъл и изпадала мазилка, пише във Фейсбук групата Dimitrovgrad, Bulgaria Яни Георгиев.  В края на миналата седмица е паднал и част от окачения таван. За щастие това е станало нощно време, а не докато съблекалнята се ползва от детско -юношеската школа на ФК "Димитровград".

Потърсихме за коментар по случая кметът Иво Димов. Той каза, че комисия от Община Димитровград днес е направила оглед на помещенията. Констатирано е, че при последния ремонт на тавана не е поставена хидроизолация. Това е причината за влагата и изронената мазилка, коментира Димов. По думите му, реконструкцията на съблекалните е направена преди 4 години. Градоначалникът не се ангажира да назове стойността на строителните дейности.

По всяка вероятност ще се наложи Общината да обнови повторно помещенията, където тренират децата и юношите, заяви още кметът. Категоричен бе, че това е поредния некачествен ремонт, извършен при предходния мандат, визирайки случая с дограмата на западната фасада на Търговския дом.

Снимки - Яни Георгиев
Снимки - Яни Георгиев
Таванът се стоварил на земята в четвъртък срещу петък миналата седмица
Снимки - Яни Георгиев

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    11
    111111111111111111
    5 -7
    15:38, 19 май 2015
    Ми тва нашто кметче г-н Димов като толкова милее за футбола в града що не накара неговите стр специалисти да измислят как да сложат изолация под пейките , зада не тече в съблекалнята - апък за ремонта от предходния мандат , ще го видим какво ще се случи с надлеза , вече един път го видяхме как му търсиха дипромата по бул. Д. Благоев /до кръговото на Тракия/
  • 2
    55
    5555555
    2 -2
    16:13, 19 май 2015
    Като сте взели да оглеждате, огледайте и съблекалните на стадион Раковски...............
  • 3
    Вл
    владо
    5 -1
    16:14, 19 май 2015
    даааааа . такива са ремонтите от фирмите приближени на предишното кметче или по точно неговите фирми.а що се отнася до ремонта на надлеза - браво на хората които недопуснаха отново да бъдем измамени с некачествен ремонт
  • 4
    11
    111111111
    0 0
    16:30, 19 май 2015
    Преди 4 години не правиха ли ремонт на съблекалните от източната страна на стадион Миньор?
Последни новини