Втори китайски мол отваря врати в Димитровград?

    Още един магазин от типа "китайски мол" предстои да отвори врати в Димитровград, научи Dimitrovgrad.bgvesti.net. Той ще се помещава на първия етаж на Търговския дом на бул."Раковски", където в момента се намира комплекс "Меркурий".

    Наемателите на част от помещенията са напуснали, други предстои да го сторят. На работещите все още магазини има поставени табелки, от които става ясно, че ще се пренасят на ново място. Ангажираните в момента магазини ще се освобождават от началото на август, показва справка.

    Според част от работещите в комплекс "Меркурий", тук ще се премества китайският мол, който сега се намира в бившия магазин "Билла". Наша проверка обаче установи, че първият подобен магазин в Димитровград остава на мястото си и няма да затваря. Това увериха работещите в бившата "Билла", но отказаха повече подробности. По наша информация, вероятно същите наематели ще ползват помещенията и в Търговския дом.

    Припомняме, че от началото на март в града отвори врати първият китайски мол. За предстоящата инвестицията Dimitrovgrad.bgvesti.net информира първи още през октомври 2013 година.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини