Кола връхлетя в автосервиз и събори заведение на Е-79

Лек автомобил е връхлетял в автоцентър край Е-79 и е съборил заведението пред него. Инцидентът е станал малко след полунощ на входа на Симитли, съобщава БГНЕС. За щастие пострадали няма.

35-годишен пазарджиклия започнал да изпреварва с „Фиат"-а си една цистерна, когато видял, че насреща му идва друга. Той направил рязка маневра, пресякъл пред изпреварената цистерна, която превозвала бензин и излязъл от пътя. Автомобилът влетял в пространството през автоцентъра и съборил заведението, което се намирало вдясно от портала. Отнесен е навесът на заведението, съборени са стената и дограмата. Колата се блъснала в тоалетната, завъртяла се и спряла зад затворената подвижна врата пред сервиза.

На място били извикани линейка и патрул на КАТ. Шофьорът на „Фиат"-а бил откаран в спешното на благоевградската болница, но там установили, че няма травми.

Направен му е полеви тест за алкохол, който бил отрицателен. Взета му е и кръвна проба. Проба за алкохол е взета и на водача на цистерната.

Собственикът на сервиза тази сутрин събира отломките. Той смята, че по чудо, заради късния час, няма жертви. „В заведението се храним през деня, има и клиенти, вечер пред заведението паркираме и автомобили на клиенти, този ми е влязъл вкъщи", обясни собственикът.

Източник: news.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини