Миниван помля две паркирани коли срещу „Родопска тъкан“ в Райково

     Пътният инцидент е станал около 16.30 часа днес на улица „Наталия“ в смолянския квартал, а според очевидци миниванът „Фолксваген Шаран“ карал с бясна скорост.

    Двете пострадали коли са били паркирани на пътя, точно до фабрика „Родопска тъкан“. Миниванът се движел с висока скорост от Смолян към Райково и по неясни за сега причини ударил последователно двете коли до тротоара. Първо помлял червеното „Рено“, след което ударил паркирания зад него сребрист „Нисан“.

    Собствениците на пострадалите автомобили живеят в блока на проблемната улица и редовно паркират там. „Рено“-то е с много сериозни материални щети и не подлежи на ремонт. Според собствениците на „Нисан“-а, ремонтът ще им струва поне 2 хиляди лева.

    Хората от квартала са вдигнали ръце от честите инциденти на улицата, за които основна причина е високата скорост на колите. Живеещите там стягат подписка до общината и ще настояват пред кмета Николай Мелемов спешно да бъдат поставени легнали полицаи, или да бъдат монтирани камери.

    Само за последните три месеца това е четвъртия сериозен инцидент на пътната отсечка, която е права и позволява движение с висока скорост, а живеещите в квартала са категорични, че живеят в постоянен стрес.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини