50 души издирват изчезналия Емил от Кремене, няма го от 50 дни

 Акцията по издирването на Емил продължава, а 50 души-издирвачи тръгват в района на село  Могилица, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР Смолян.

От 17.07.2015 г. ОД МВР – Смолян издирва 37-годишния Емил Томашов от с. Кремене. По данни на близките, той е напуснал дома си в 22.00 ч. вечерта на 14.07.2015 г. и оттогава е в неизвестност. ОД МВР – Смолян незабавно организира и провежда необходимите оперативно-издирвателни мероприятия, като се обхождат околните местности. До този момент обаче няма и следа от него.

Днес, на 02.09.2015 г., 50 дни от изчезването му, акцията по издирването на Емил продължава. Около 50 души – служители от ОД МВР и РУ – Смолян, служители на Гранична полиция, РДГ – Смолян, служители от държавно горско стопанство – с. Смилян, местни хора – доброволци и ловци, всички с високо проходими автомобили, обединяват силите си и обхождат местностите на територията на селата - с. Могилица, с. Потока и с. Бориково, както и пещери, пещерни дупки и други места, където би могъл да се скрие.

Областна дирекция на МВР – Смолян уверява всички близки и приятели на изчезналия, че прави невъзможното да обедини колкото се може повече сили и средства в издирването на изчезналия Емил, докато не бъде открит. Въпреки дългия период на изчезването му силно се надяваме да бъде намерен жив и здрав, да се прибере у дома и да прегърне родителите си!

Всички, които разполагат с информация за издирвания мъж могат да сигнализират на телефон 112 или в най-близкото районно управление!

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини