Най-новото кръгово в Димитровград - готово в края на септември

    До края на месец септември ще бъде завършено новото кръгово кръстовище, намиращо се срещу бившето кафе "Малина" на бул."Д.Благоев", информира кметът Иво Димов . По думите му, крайния срок, поставен на хфирмата-изпълнител е до 25 септември. Тогава се очаква да приключват строителните дейности и техниката да освободи района. "Дали ще го спазят не мога да кажа, но получих уверения, че дотогава ще се справят с основните строителни дейности", коментира Димов пред журналисти. 

    Довършителни дейности в района на кръговото кръстовище ще продължат и след този срок, но няма да пречат на движението на автомобили по булеварда. По проект е предвидено в центъра на кръстовището да има шадраван с цветно осветление, както и зелени площи с поливна инсталация.

    И в момента вървят усилени ремонтни дейности на мястото. Освен оформянето на кръстовището, се поставят тротоарни плочки и бордюри в зоната. Припомняме, че движението но бул."Д.Благоев" в зоната на реконструкцията бе отворено преди седмица. Остава затворена източната тангента на бул."Трети март".

    Dimitrovgrad.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини