Димитровградчани с призови места в държавното първенство по кикбокс

    В призовата тройка на Държавното първенство се класираха трима състезатели на спортен клуб по кикбокс и муай тай "Фаворит" - Димитровград.Те са мерили сили в стиловете K-1, лоукик и кик лайт. Седем представители на клуба са се включили в надпреварата, която е била своеобрзна проверка на националния отбор преди Световното първенство първенство в Белград, поясниха от "Фаворит".

    Второ място в стил К-1 при юношите старша възраст до 75 кг.e спечелил Тодор Профиров. По този начин състезателят е затвърдил мястото, на което се класира в Държавното лично първенство в Нова Загора през пролетта.

    При мъжете до 84 кг. трето място е спечелил Дилян Гочев в стил киклайт. На полуфинала димитровградчанинът загубил от световен и европейски шампион в своята категория. Дюк Нуамеруе е и многократен европейски шампион и бронзов медалист от световно първенство по Таекуондо.

    В същия стил на трето място се класирал и Янислав Георгиев, който се състезава при юношите старша възраст в категория до 69 кг. Надпреварата бе дебют за Янислав, като единствено липсата на състезателен опит му попречи да отиде на финал, коментираха от местния клуб.

    Dimitrovgrad.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини