Кандидатът за кмет Стефан Димитров подари театрална постановка на учителите от Димитровград

    Кандидатът за кмет на община Димитровград от коалиция „Да за Димитровград” Стефан Димитров изненада преподавателите по случай днешния Международен ден на учителя. Той им подари театрална постановка. Повече от час публиката в ОДТ "Ап.Карамитев" се наслаждава на комедията „Всичко от което имаш нужда”. В главните роли бяха актьорите Филип Аврамов и Ива Караманчева. 

    Стефан Димитров поздрави учителите с празника, като им пожела все така с всеотдаен труд и възрожденски дух да работят и възпитават младо поколение на България. Към думите му се присъединиха кандидатите за общински съветници от листата на "Да за Димитроград" Снежана Ангелова и Таня Делчева.

    „И Снежана Ангелова и Таня Делчева са достойни да бъдат ваши представители в местната власт, не само защото имат дългогодишен опит в сферата на образованието, не само защото са наясно какви са проблемите на системата, а защото това са отговорни хора, които показаха през годините, че когато се захванат с задачите ги решават докрай. И двете работят неуморно с убедеността, че нужна промяна в училищата и детските градини”, заяви в приветствието си Стефан Димитров. Пожела на преподавателите да се наслаждават на постановката.

    Платена публикация

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини