Кандидатът на БДЦ Юлиян Семерджиев: Мотивиран съм, имам знания и опит да бъда кмет!

    Мотивиран съм, имам достатъчно знания и опит, за да бъда кмет и смятам да водя позитивна кампания - това заяви кандидатът за кмет на Община Димитровград от Български демократичен център (БДЦ) Юлиян Семерджиев. Снощи формацията проведе среща със съпредседателя на БДЦ Стефан Кенов, на която представи своите кандидати за общински съветници и кандидатите си за кметове на малките населени места. Кенов подчерта, че БДЦ е заложила на Семерджиев, защото той е млад експерт и общественик. Кандидатът на БДЦ е разпознаваем, има и нужните качества да бъде успешен кмет на Общината, заяви още Стефан Кенов.

    Юлиян Семерджиев е убеден, че един кмет или общински съветник трябва да бъде близо до хората. Следващите 4 години, ако получа доверието на хората смятам да подчиня управлението на думата "повече" - повече инвестиции, повече бизнес, повече проекти и възможности за активните и младите хора, повече за лицата в неравностойно положение и повече за децата, образованието, здравеопазването и културата.

    "Ще работим за подобряване условията за бизнес и привличане на инвестиции. Няма да пропуснем социалните услуги, възрастните хора и децата в риск, всичко това е заложено в мащабната ни, но и конкретна програма", убеден бе кандидатът за кмет на Димитровград от БДЦ.

    Той представи и кандидатите за съветници и кметове на села в Община Димитровград. Голяма част от хората са при нас, не за облаги, а с желание да работят за благото на димитповградчани", допълни Семерджиев.

    Листата на БДЦ за съветници е балансирана, в нея влизат хора с различни професии - д-р Донка Велчева, инж. Стоян Тюйлиев, д-р Елена Иванова, педагогът Евгени Пенев, студентката Биляна Борисова, ел.техникът Тончо Стойчев, икономистът Даниела Пепелянкова, Димчо Сакалов, Радка Георгиева, Ивелин Иванов и Вълкан Вълков.

    Изявени кметове на кметства са кандидатите за управници на БДЦ по селата. От 11 души, 6-ма са с дългогодишен управленски опит. Маргарита Иванова е кандидатът за Бодрово, Димитър Делчев - за Брод, Тончо Тонев издига БДЦ в Долно Белево, а в Злато поле - Николай Хараланов. Краси Кирев е кандидат-кмета за Каснаково, а в Крепост формацията залага на Димитър Белчев. В Меричлери за кметския стол ще се бори Леко Славов, а в Радиево - Славчо Димов. В Странско БДЦ издига Мишо Митев, а в Ябълково залага на името на Недялко Грозев.

    Научих се на политика и обществена дейност от покойния Димитър Хаджииванов - един успешен кмет на Димитровград, заяви още Семерджиев и припомни, че два мандата е бил общински съветник, бил е начело на множество комисии в местния парламент, по образование е юрист и има 15 години стаж в едно от най-големите предприятия тук - ТЕЦ Марица -3. Той призова димитровградчани да подкрепят Български демократичен център и кандидатите за кмет, общински съветници и кметове на малки населени места на БДЦ с №3 в интегралната бюлетина.

    Платена публикация

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини