Уникална нова инициатива 2 в 1 организира коалиция „Да за Димитровград”

    Уникална нова инициатива, каквато досега не е била реализирана на територията на общината, организира коалиция „Да за Димитровград” с подкрепата на кандидата за кмет Стефан Димитров. Тя представлява състезание по силови спортове и ще премине под надслов: „Да за спорта на Димитровград”. Идеята за провеждането й е в отговор на нуждите на жителите за разкриване на иновативни спортни забавления на територията на общината.

    На 10 октомври от 10.30 ч. на стадион „Раковски” любителите на силовите спортове ще имат възможността да се включат в няколко дисциплини: вдигане на тежести от лежанка, хвърляне на медицинска топка, теглене на натоварена каруца, пренасяне на торби, пълни с тежест по 50 кг и обръщане на гума от трактор.

     Ние винаги сме подкрепяли спорта. Затова искаме да предоставим на жителите на общината нещо ново и интересно, коментираха организаторите, като изразиха увереност, че това ще се превърне в традиция. Едновременно със състезанието, на стадион „Раковски”, коалиция „Да за Димитровград” организира и семеен празник „Да за бъдещето на Димитровград”. За участниците е предвиден покемон турнир, народни танци, състезания по федербал, волейбол, народна топка, дърпане на въже, семейни отборни игри, футболен дартс.

    На следващият ден, 11 октомври, коалиция „Да за Димитровград” ще почете Деня на усмивката, като подари на децата на Димитровград, техните родители, баби и дядовци празник, изпълнен с много игри и забавления. Той ще се проведе от 10.30 ч. в парк „Вапцаров” и от 16.30 ч. в парк „Марица”. При неблагоприятни метеорологични условия, ще се състои на закрито, в кино „Медея”, в същите часове. Там местата обаче, са ограничени и поради тази причина, желаещите да присъстват трябва да притежават билети, които може да получат в офиса на коалиция „Да за Димитровград” на бул. „Димитър Благоев” №16 (до рибния ресторант). За малчуганите ще има куклен театър „Макс и Мориц”, смешни танци и снимки, игри и др. 

    Платена публикация

    Купуването и продаването на престъпление!

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини