Общински съветник от ГЕРБ напуска местния парламент в Димитровград

    Общинският съветник от сесийната група на ГЕРБ Николай Колев е депозирал молба за напускане на местния парламент в Димитровград днес. Това потвърди председателят на Общинската избирателна комисия, сформирана за местните избори през октомври 2015 г. Димитър Гавазов.

    Предстои утре комисията да се събере, за да разгледа молбата на Колев. Той е посочил лични причини като мотив да се оттегли от Общинския съвет.

    Пред Dimitrovgrad.bgvesti.net 35-годишният съветник коментира, че заминава със семейството си в САЩ, където има намерение да се установи. Сподели, че близките му от години живеят в Америка. Решението да напусне ОбС, Колев взел след дълго обмисляне. 

    Николай Колев е втори мандат общински съветник. За втори път той положи клетва през есента на 2015 година. В местния орган за самоуправление е от 2011 година. От близо 10 години е член на ПП ГЕРБ, бил е председател на младежката структура на партията.

    Колев бе и в листата за народни представители на ГЕРБ на последните парламентарни избори през 2014 г., като има 381 преференции. Притежава бакалавърска степен - Макроикономика и магистъп по Управление на човешките ресурси. Семеен с едно дете.

    Dimitrovgrad.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини