Рокендролът е риск... Sing Street (трейлър)

Рокендролът е риск! Няколко 14-годишни хлапета поемат риска и това ги превръща в други хора.

Sing Street излиза на големия екран тази седмица. "Това е история на дете, което, като мен ... отива от малко основно училище в грубата гимназията и е малко като риба на сухо. И като средство за оцеляване той сформира училищна група", казва режисьорът Джон Карни. Училищната група става всичко за него. Тя го отърва грубияните и отвлича вниманието на учителите от факта, че е ужасен ученик. И тя привлича вниманието на момичето, за което той копнее от другата страна на улицата...

Да, има романтика и малко носталгия - това е музикален филм, който ни връща в 80-те години на 20 век. Боно вече каза, че много му напомня на неговата история, но момчетата от "Синг стрийт" са по-добри от U2 на същата сцена.

Всъщност още от анонса на филма през 2014, беше обявено, че Боно ще сътрудничи относно музиката. В "Синг стрийт" звучи музика от The Cure, A-ha, Duran Duran, The Clash, Hall & Oates, Spandau Ballet, и The Jam.

Филмът е с 4 номинации за IFTA - ирландсите филмови и телевизионни награди - за най-добър филм, поддържаща роля, режисьор и музика.

Отличен избор, ако Холивуд ви е отегчил, винаги има алтернатива сред инди продукциите, а и не виждаме често европейски филми.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини