Старозагорска кола помля на червено две хасковски

    Старозагорски „Фиат Брава“ мина на червен светофар и помля два хасковски автомобила този следобед. Само великденско чудо се случи, че да няма нито жертви, нито сериозно пострадали, кръсти се майката на един от блъснатите шофьори.

    Инцидентът стана на кръстовището на бул. „ В. Левски“ до АГО около 14.30 часа. Само по чудо няма жертви, коментира минути след сблъсъка един от участниците в автомелето Далян Колев. Той пътувал с „Хонда Сивик „от кв. „Орфей“ в посока Млада гвардия. Бил спрял в дясното платно и чакал на червено Другият пострадал автомобил „Грейт Уол" , също с хасковска регистрация, шофиран от 26 годишната Светла Георгиева, е идвал от АГО-то и когато, светофарът му дал зелена светлина и път свободен бил връхлетян от Старозагорски „Фиат Брава“, който минал на червено.

    Бравата се завъртяла и сменила траекторията си към ляво, тогава нацелила и Сивика, а след това е спряла в металната врата на крайпътната къща. Нито един от шофьорите не е дал положителна проба за алкохол. Най-сериозно пострадал при инцидента е Светла Георгиева. Тя е откарана в шок в Спешната помощ. Тям екипът ни се убеди, че нараняването й е -фрактура на лявата ръка.

    Виновният водач пък призна, че действително е минал на червена светлина на светофара, но не успя да обясни защото го е направил. Мъжът отказа да си посочи името, но спомена, че е от старозагорските села.

    Освен автомобилите, материални щети има нанесени и на оградата и портата на къщата, собственост на Георги Ганчев. „За тази седмица това е четвъртият път , в който кола влиза в двора ми. ЗА последно с дървени дъски подсилвах портата вчера. А ето днес отново е смачкана. Направо си е страшно. Може би трябва от общината до помислят да се сложат някакви мантинели точно на това място, че утре може и в и в спалнята си да намеря кола“, ядосва се собственикът на къщата.   

    Мая Манолова

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини