Димитровградските акробати триумфираха с купа "Север" в Плевен

Пореден успех завоюваха възпитаниците на Спортен клуб по акробатика "Младост"- Димитровград. Те участваха в състезание по скокове на батут за купа "Север", където заеха първо място в отборното класиране и грабнаха купата. В надпреварата в Плевен са се включили 50 участници от страната, а тукашния клуб е бил представен от 12 състезатели.

С общо три златни медала се завърнаха при синхронните скокове двойките Магдалена Николова и Габриела Делчева при 10-годишните и Антония Делчева и Диана Сарафова при 12 -годишните. Със злато са се окичили и Костадин Манолов и Лъчезар Недялков при момчетата.

В индивидуалната надпревара злато е спечелила при 8-годишните Вивиан Гочева, а Мария Никова е на първо място във възрастовата група на 12-годишните.

Антониуя Делчева е с трето място и бронзов медал при индивидуалните скокове. Там Диана Сарафова е е заела пето място. Във възрастовата група на 8-годишните Теодора Шкетрова се е класирала на шесто място, но представянето и е било много добро, коментира треньорът Димитър Димов.

Само преди седмица димитровградските акробати завоюваха общо 16 медала от състезанието за клубовете от Южна България. Предстои им участие в държавното първенство в края на месец юни.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини