Курсове за млади ухажори

Платени курсове за млади ухажори, които искат да усвоят науката за правилно и ефективно запознанство с представителките на нежния пол, се провеждат в Полша. Те са само няколко десетки на брой и предимно в големите градове като Варшава, Краков, Вроцлав и Гданск.

Цената варира между 500 и 3000 злоти (от 200 до 1200 долара приблизително). По желание на клиента обучението може да се провежда индивидуално или в група, а заниманията могат да бъдат чисто теоретични или с елементи на практика, която бъдещите наследници на Казанова провеждат под ръководството на инструктор в най-големите градски дискотеки.

Организаторите на курсовете веднага предупреждават новаците, че по време на техните уроци се говори съвсем не за запознанство с цел брак.

Младежите се обучават да завързват бързо познанство, да флиртуват, да се показват на девойките откъм най-добрата си страна, преподават им основи на женската психология и се борят с комплексите за малоценност. Те учат и да бъде усетено най-важното - дали кандидатът се харесва на девойките или не.

В последния случай по -добре е веднага де се откажеш и да потърсиш друга дама за приятно общуване, съветват инструкторите.

Един от най-важните елементи е запознаването с момичето по време на танц в дискотека, където тя е дошла с няколко приятелки, и "изолирането" й от тях.

Специална лекция е посветена на проблема как да бъдат прекратени отношенията безболезнено, когато двете страни вече са получили всичко желано една от друга.

Източник: netinfo.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини