Фото-порталът www.4coolpics.com - конкурси и изложби

www.4coolpics.com e Фото-портал за публикуване на фотографии, статии, ревюта и коментари. Той е създаден, така че всеки фотограф - професионалист или любител, да може да публикува снимки и да се забавлява, да се изявява свободно и да общува с останалите, участвайки във форума и чата. Да участва в конкурсите и да печели награди. Вече има двадесет и четири завършили конкурса и също такъв брой наградени участници в тях. Всеки следващ конкурс ни предизвиква, както с оригиналността на темата си така и с динамично нарастващата конкуренция.

Сайтът www.4coolpics.com е неразделна част от ежедневието на всеки фотограф, с разнообразието от функции и екстри, които предлага в полза на всеки, който се интересува или занимава с това интригуващо изкуство.

www.4coolpics.com може да се похвали с регистрирани над 17 000 потребители и качени над 140 000 снимки.


За осемнадесети пореден път ще се проведе изложба,отразяваща творчеството на познати и не толкова познати фотографи от цялата страна.

Този път организаторите ще ни изненадат с невероятни снимки на тема „България през моя обектив".

Събитието ще се проведе на 28.03.2008 от 18:00 часа в „Клуб на Фоторепортера" в столицата.
Гарантираме, че тази изложба ще предсталява интерес за всеки, който се прекланя пред уникалната красота на нашата родина. Ще бъде чест за нас да ни гостувате!!!
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини