"Нова +" 100% риалити програми

От 12 май тръгва новият канал на Нова телевизия, наречен "Нова +", който ще излъчва 100% риалити програми чрез кабелни оператори и сателит.

"Нова +" е вторият телевизионнен канал собственост на медийната компания "Антена груп" в България.

В началото програмата ще започва в 7 ч. сутринта и ще завършва в 2 ч. след полунощ.

Ще бъде показана холандската версия на "Златната клетка" (Golden cage) - от създателите на "Биг брадър". Наградата е златна клетка, която всъщност представлява много голяма луксозна къща.

В най-гледаните часове ще може да се види най-успешното готварско шоу с оригинално заглавие е Hell`s kitchen, Extreme makeover: home edition ("Пълна промяна на къщата") - американци получават изцяло нов облик на домовете си, докато са във ваканция; Exposed - най-популярното шоу на МТV за запознанства и срещи.

През почивните дни са включени I want to be...Paris Hilton ("Искам да бъда... Парис Хилтън"), шоуто за оцеляващи I`m a celebrity - get out of here и First love - second chance, в което разделили се вече двойки ще имат нова възможност да се съберат отново.

На български език ще бъде озвучена цялата продукция. От 2009 г. каналът ще има и собствено риалити шоу, но на първо време зрителите ще могат да си припомнят най-зрелищни моменти от "ВИП брадър 2".

В реално време ще се излъчват и части от предстоящите нови издания на "Биг брадър" и "ВИП брадър".

Източник: netinfo.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини