И Лъчо вече е извън сметките в Survivor

Охранителят Лъчо е поредният, който напусна Survivor. Това стана факт на поредния племенен съвет - този път на Мого Мого.

Въпреки че привидно всичко изглеждаше спокойно в племето, всички членове на Мого Мого хвърлиха усилия за спечелването на личен имунитет. Изпитанието се състоя в два кръга. В първия деветимата участници трябваше да се доберат с тичане до 8 колчета.

Този, който не успееше, отпада от играта. Това, разбира се, оказа пухкавият Вънов. В следващия кръг на изпитанието оцеляващите се бориха по двойки. Върху специална платформа всеки един от тях трябваше да се опита пръв да хване колче, изстрелващо се от отвор в масата. Така на финала се оказаха Димитър и Спас. Режисьорът обаче показа по-добра концентрация и си осигури спокойствие до следващия съвет, след като победи с три на два.

Така Димитър обърка тотално сметките на своите съплеменници. В полезрението им обаче остана друг противник, при това един от силните физически – Лъчо Козела.

Първата част от племенния съвет премина съвсем спокойно, като всички заявиха, че ще гласуват по лична преценка. Това не се случи и в крайна сметка се разигра истински театър. Силвия Димитрова заяви, че един от участниците я е обидил тежко. Никой обаче не реагира, след което тя произнесе името на Лъчезар, който съвсем не очакваше подобно обвинение.

В крайна сметка Димитър реши да даде спечеления от него втори имунитет на Гавазов, който го преотстъпи на Галя. Тя пък го отказа и го предаде на Спас – най-верния приятел на Лъчо в играта. Той обаче реши, че най-много от имунитет се нуждае Вънов.

Така никой не се опита нито за миг да спаси Лъчезар и той се оказа поредната жертва на задкулисните игри в племето. Преди да напусне племенния съвет Лъчо прошепна на Силвия, че няма нищо общо с интригата и зад нея стои Гавазов.
Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини