SmartMirror - GPS в огледалото за задно виждане!

Azentek представлява новаторска фирма за различни джаджи, предназначени за автомобили. Те осигуряват компютърни системи, GPS и други подобни технологии. Компанията стои и зад нещо ново и интересно – Smart Mirror – огледало за задно виждане с интегрирана GPS навигация, възможност за свързване на Bluetooth, както и камера за задно виждане.

Според различни представители на индустрията клиентите са показали голям интерес към интересната джаджа поради факта, че предоставя много възможности. Хората харесват SmartMirror, тъй като не изисква някакви промени на арматурното табло за инсталирането му. Откакто бе представена през август тази година, продажбите са били доста добри, а търсенето е растяло.

SmartMirror се предлага в доста скромен и семпъл вид. Вграденият GPS e Samsubg Sirf III с touch screen, който заема около 4 инча от дясната страна на огледалото за задно виждане. Паметта на джаджата е 64 МВ, като има 2-гигабайтова SD карта за различни снимки, електронни книги и карти. Вградени са и говорители, а освен това има и функцията text-to-speech, възможност за показване на дву- и триизмерни снимки, както и Lane Assist. GPS екранът може да се ползва и за дисплей на камерата за задно виждане. Устройството комбинира технологията Bluetooth, която може да работи с хендсфрий системите на мобилните телефони – така може да показва също кой се обажда, както и история на минали разговори.

SmartMirror може и да е малко скъпичко, тъй като се предлага срещу 800 долара, но от Azentek са убедени, че са ударили джакпота с тази машинка. Както казва Пит Мюлер, вицепрезидент на отдела за продажби и маркетинг в компанията: „Първоначалните продажби надвишиха нашите очаквания. Трябваше да увеличим производството в нашата фабрика, за да можем да отговорим на търсенето. Има постоянни списъци с чакащи клиенти, които искат да се сдобият със SmartMirror".
Източник: rs-auto.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини