Откриха части от тяло на новородено в Шуменско

Част от трупче на новородено бебе бе намерено от полицаите в Шумен. Детето било заровено на дълбочина 30 см около вилния имот, обитаван от родителите му. Сигналът е подал вуйчото на бащата на бебето, който е знаел за случая, но заради заплахи първоначално не казал на полицията. При извършената проверка е открита само седалищната част и долните крайници на новороденото.

Лиляна и Иван имат две деца. Едното е дадено за отглеждане в дом в Каспичан, а другото - 5-годишно момченце, живее с тях. 38-годишната жена забременяла отново и преди по-малко от месец родила в дома си. Обстоятелствата, при които е починало новороденото, не са ясни. Първо мъжът заровил трупчето на бебето само на метри от къщата, в която живеят. След това решил да го премести заради преливащата на близо септична яма, която имало вероятност да отнесе трупчето.

Съдебни експертизи ще установят дали детето е било мъртво преди да бъде заровено. До момента полицията разполага само с обясненията на бащата и майката, които са противоречиви. Все още на родителите не са повдигнати обвинения. Не ясно каква ще е съдбата на 5-годишния Данаил, който от снощи е настанен в Кризисния център и ще остане там 48 часа.
Източник: kalendar.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини