Слънчеви очила в обков от розово злато и брилянти

Италианската марка бижута Damiani създаде слънцезащитни очила с златен обков с брилянти. Колекцията Mimosa включва три модела -  бяло злато с бели брилянти и сини стъкла, жълто злато с бели брилянти и конячен цвят кафяви стъкла и със същите стъкла, но с обков розово злато и брилянти цвят коняк и бяло. 

Tова са първите слънчеви очила от колекцията Mimosa от Damiani. В съответствие с името на колекцията, детайлите в декорацията са вдъхновени от зветовете на мимозата. Изделието се отличава с уникално качество на изпълнението и необикновен подход към дизайна, отбелязват Damiani. 

В началото на 2016 год. Damiani обяви споразумение с Venini, най-известната компания за очила в света. От създаването си през 1921 г. Venini  е синоним на италианското качество със своите 95 години история. Основаната от едноименната фамилия през 1924 год. Damiani Group има няколко марки - Damiani, Salvini, Alfieri & St. John, Bliss и Calderoni, и веригата магазини Rocca като всички те са за премиум клас часовници и бижута.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини