Хасковлия сред рекордьорите по касови бележки в лотарията на НАП

Хасковлия е сред най-запалените участници в лотарията на НАП с касовите бележки.

Маниакът е регистрирал 23 370 фискални бона.

Освен него още 3699 местни участват в томболата за спечелването на някоя от примамливите награди, които дава приходната агенция. Регистрираните от тях 870 000 касови бележки осветляват приходи от продажби за над 10 млн.лева.

В играта може да участва всеки, навършил 14 години, който е регистрирал валидна касова бележка, издадена след 16 ноември, миналата година. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност.

Така например срещу касова бележка за 5 лв. пловдивчанинът Манол Узунов спечели от седмичното теглене в Лотарията на НАП и Министерство на финансите смарт телефон с четириядрен процесор и 2 СИМ-карти. Мъжът от града под тепетата е участвал в късметлийската въртележка с над 600 бележки. Касовият бон обаче, който му донесе наградата е от „късно“ кафе и кроасан, с които решил да се подсили преди нощна смяна.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Да
    Данъкоплатец
    21 -5
    19:04, 29 юни 2016
    Пълна тъпотия етази томбола. Да не би да ги е платил всички тези касови бележки Гаранция че е ровил покошовете на бензинотанциите и супермаркетите. Който не си издава бележкипак не си издава Чиновниците само отчитат дейност Ако са осветлили иполовин милион пак добре но едва лиХората регистрират на99 % бележки от търговци които и без лотария си издават
    • Ни
      Николай Георгиев
      7 -5
      21:38, 29 юни 2016
      Щях да ти дам + за коментара, ама много грешки бе човек.
  • 2
    11
    1123
    14 -1
    21:43, 29 юни 2016
    На "Шлагера" и на "Арката" не знаят какво е касов бон,ако ме разбират от НАП какво им казвам....
  • 3
    Съжалявам. Дебели пръсти и малък екран.
Последни новини