Язаки правят първа копка на завода край Димитровград

На 28 юли /четвъртък/ 2016 г. от 14:00 часа, на Международен път I – 5 между Димитровград и Хасково, „Язаки България” и „Хоризонт-Иванов” ще направят официалната Първа копка на Завода за асемблиране на кабелни инсталации за автомобили край Димитровград.

Както писахме по-рано, от Язаки България вече започнаха първоначалното набиране на служители. Търсят се 200 оператори, които ще имат осигурен безплатен транспорт, столово хранене, работно облекло и други социални придобивки. Очакваните средства по изграждане и оборудване на предприятието са в размер на 100 млн. лв. а работните места се очаква да бъдат над 3 000.

На церемонията по официалното откриване се очакват мениджъри от централата на „Язаки“, министри  и други официални лица.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    :)
    :)
    1 0
    16:41, 22 юли 2016
    "Имотът, върху който ще се изгражда завода е в землището на село Крепост и е предоставен под наем от Община Димитровград. Теренът от близо 50 декара край Крепост ще се използва като площадка за депониране на хумус и скални маси." Объркали сте се нещо.Завода ще се строи върху частни имоти.
    • Ло
      Лопо
      0 0
      18:26, 22 юли 2016

      Извиняваме се, допусната е грешка. Терените върху които ще се строй завода са частни!

Последни новини