Пожар унищожи 4 декара иглолистна гора край Меричлери

4 декара иглолистна гора е изгоряла при пожар край Меричлери, информират от Областната противопожарна служба в Хасково. Причината за инцидента е небрежно боравене с открит огън. Бързата намеса на огнеборците е спряла разпростнението на пожара, които е могъл да обхване още 20 декара от гората. На помощ на огнеборците от Димитровград са дошли техни колеги от службите в Хасково и Сливен.

Отново пожарникари от Сливен са оказали съдействие на димитровградската служба при справянето с пожар на бул."Трети март". В апартамент на тази улица е горяла дървена дограма, причината пак е небрежно боравене с открит огън.

През последното денонощие са възникнали и пожари в сухи треви във Върбица, Бодрово, Крепост, Светлина и Брод. В потушаването на огъня участие са взели и пожарникари от Габрово.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Da
    Da vi eba maikata tupanaraska bokluci smotani
    3 0
    14:55, 23 авг 2016
    Трябва да има СОЛИДНИ глоби и ако трябва даже и отнемане на имущество ако не могат да се платят глобите или директно затвор за всичките тъпо боклуци които причиняват такива големи пожари, ако изгорят само те самите, през оная ми работа е за такива безмозъчни селяни, ама като унищожават природата вече имаме проблем, полейте се с бензин и само се запалете тъпанари въшлясали
Последни новини