Футболистите на "Бригада" - шампиони в международен турнир в Банско

    Футболистите на "Бригада" -Димитровград, родени 2007 г. станаха шампиони в международния детски турнир "Евима къп 2016", който се проведе в Банско и стартира на 20 август. На финала "Бригада" победи с 5:4 Дунав (Русе) в драматична среща. Възпитаниците на треньора Деян Димов поведоха с 4:1, но русенските футболисти успяха да изравнят до 4:4. "Бригада" реализира победния пети гол и взе шампионската титла.

    Победния ход на димитровградчани започна в събота, когато успяха да се наложат  над Орлета (Пазарджик) с 3:1. Същия ден "Бригада" претърпя загуба с  9:2 от "Нотингам Форест". Последва победа над Янтра (Габрово) с 6:1. Последният мач в групата на "Бригада" бе  с "Дунав" Русе, където димитровградският тим постигна победа с 6:2 и достигна до полуфиналите. След успех над Добруджа (Добрич) с 1:0, възпитаниците на треньора Димов отново се срещнаха с Дунав (Русе) на финала и завоюваха титлата.

    Индивидуална награда от турнира в Банско завоюва Мартин Пашалиев, който бе обявен за най-добър вратар. За най-добър полузащитник бе избран също представител на "Бригада" - Радослав Николов. Участие в международния детски турнир взеха и футболистите на "Бригада", родени 2008 г., които се представиха отлично, но не успяха да стигнат до финалните срещи.

    "Изключително съм доволен от представянето на децата в турнира", коментира треньорът Деян Димов. Той поднася благодарности на родителите и хората, подпомогнали пътуването и престоя в Банско.
     

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ив
      Иван
      1 0
      08:38, 26 авг 2016
      Най-добрите!! Още много покорени титли за "Бригада"!!!
    • 2
      Ka
      kalina
      1 0
      18:26, 29 авг 2016
      Браво шампионииии!!! Най-добрите сте!!!
    • 3
      Ka
      kalina
      0 0
      18:28, 29 авг 2016
      Нашите златни момчета по футбол!! Много успехи!!
    Последни новини