Асфалтират ул."Ромен Ролан", пускат автомобили в края на седмицата

    Асфалтиране на улица "Ромен Ролан" започна днес. Там приключи полагането на новата ВиК - инсталация, като дейностите започнаха в края на месец юли. Първоначалните планове бяха ремонтът да приключи до 15 септември.

    Паралелно с това се подменя и асфалтовата настилка на ул."Лайпциг". От Общината информираха, че най-късно утре вечер дейносите ще приключат и двете отсечки ще бъдат отворени за движение на автомобили. Предстои полагането на нова маркировка там.

    Припомняме, че, по улица "Ромен Ролан" за пръв път в Димитровград ще бъде поставено LED осветление. Същите лампи ще бъдат монтирани и по целия бул."Трети март", където също в момента се подменя водопровода. Там предстаи ново асфалтиране следващата седмица.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ми
      Мина
      7 -1
      21:41, 25 авг 2016
      Старият селски номер на строителите - подхващат няколко обекта ,за да не ги изпуснат и после протакат ,колкото могат.Значи, докато асфалтират" Ромен Ролан" ,после "Лайпциг ",булевард " 3 Март" ще стои остърган ,колите ще вдигат пушилки и ще чака ред.Добре че тази сутрин поваля , че ако чакаме някой да се сети да измие ....Тези от "Европът" и през плет не са видели как се работи в Европа.Ще ми разровят пътя и ще ги чакаме десет дни да им дишаме прахоляците,докато те работят другаде.Това е безобразие,друга дума нямам.
    • 2
      Гр
      Гражданин
      6 -1
      06:49, 26 авг 2016
      По колко пъти ще ги разкопават тези улици. Усвояват се само пари. Никой не следи за ефектив-ността на строителството. Веднъж се разкопаха за водния цикъл и сега отново се полага В и К мрежа. Богата страна сме. Така е защото няма специалисти в общината и във " В и К ". Как няма да поскъпва водата като всяка година се прави нещо забравено и след това се полага асфалт. Избират се кметове и управители с купени дипломи и свидетелства. Народе, народе..........
      • Пе
        Пенева
        3 0
        13:01, 26 авг 2016
        Някой пък изобщо няма диплома. Пред библиотеката днес лакираха пейките и там нескопосана работа –без да почистят с щурка без грундиране направо мажат с лак .
    Последни новини