Димитровградчанка се състезава наравно с мъжете в турнир по канадска борба

    26 участници от цялата страна включваше турнирът по канадска борба, организиран на комплекс "Раковски" по повод празника на Димитровград. Сред тях бе и една млада дама - димитровградчанката Деница Михова, която се състезава в най-леката категория - до 75 кг. и дръзна да се изправи срещу силния пол. 14-годишната Деница, която е  състезател на "Киокушин карате клуб Димитровград", е сестра на шампионката по карате Дарина Михова. В надправарата най-многобройна бе категорията на състезателите над 85 кг., където мериха сили 10 участници. До 85 кг. бе третата категория на турнира.

    Той бе организиран съвместно с Българската федерация по канадска борба и има най най-големия награден фонд в страната: по 150 лв. ще получат заелите първо място в трите категории, по 100 лв. - класиралите се на второ и по 50 лв. - на трето място. Един  от най-успешните български състезатели в канадската борба - Неделин Христов от Горна Оряховица бе сред съдиите на турнира. 

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      Ян
      Яньо Балкански
      3 -13
      15:25, 27 авг 2016
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • Дд
        ДДДДД
        10 -2
        15:46, 27 авг 2016
        Много си зле-честно
      • Дд
        Ддддд
        2 -2
        20:57, 27 авг 2016
        Много е забавно да чета коментари от компресирани " мъже "
      • Ми
        Мишки
        1 -1
        14:45, 4 сеп 2016
        Я тихо бе мишки щом тая въшка може да се пуска с "мъжете" що да не мога да и надуя каската примерно ? Нали е готова знае сама къде отива много ви знаят устите а сте мишкари всичките
    • 2
      Да
      Данчо
      1 -1
      19:13, 28 авг 2016
      Трябва да си извънредно смел мъж, за да се изправиш срещу жена, защото ще ти се смеят, ако загубиш, но и да победиш, пак ще ти се смеят. :D
    • 3
      Ян
      Яньо Балкански
      3 0
      03:28, 16 дек 2016
      Ей скрихте ми коментара обаче това не променя факта че тая деница е пълен смях. Сигурно и тя е писала тука под моя коментар обаче цент не ми пука. За мене тя е една мишка като кака си кьокошин смях който уж много се бие пък като ги викнеш някаде да се видите 1в1 нещо не можеш да ги намериш , телефони се изключват от фейсбуци и скайпове те блокират и се осират до ушите. Направо могат да си хвърлят кимоната балабар с коланите дето им държат гащите да не падат, в най близкия бункер или да ги дарят на някое циганче от соу васил левски.
    Последни новини