Ветеринарна клиника и зоомагазин "Аренавет" отвори врати в Димитровград

    Първата по рода си Ветеринарна клиника и зоомагазин "Аренавет" отвори врати в Димитровград. Новата придобивка бе осветена от Архиерейски наместник Георги Тодев с пожелание за здраве и много успехи на всички работещи там.

    "Аренавет" е модерен комплекс за домашни любимци, включващ два ветеринарни кабинета за първичен преглед, кабинет за козметични услуги, лаборатория за изследвания на животните, а също и два станиционара за любимци. 

    Клиниката разполага и с ренгенов кабинет и ехограф за домашни любимци, както и с хотел, където могат да бъдат настанявани животните.

    Всички видове храни и аксесоари за вашите домашни любимци се предлагат в зоомагазина към клиниката. Тук могат да бъдат закупени и клетки, аквариуми, къщички, както и популярните лакомства за любимците.

    На разположение на клиентите е богата гама от препарати за лечение и грижа за животните, които се предлагат във ветеринарната аптека.

    "Аренавет" се намира на ул."Ромен Ролан" №15 зад магазин "Енди маркет - 2". Работното време от понеделник до петък е от 8:30 до 20:00 часа. В събота е от 8:30 до 19:00 часа, а в неделя - от 9:00 до 15:00 часа.

    Ветеринарна клиника и зоомагазин "Аренавет" можете да намерите и във Фейсбук. или на телефон 088 637 71 01.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини