Имаме сигурни 200 хиляди гласа, убедени Дончева и Спасов

С оптимизъм и вяра в балотажа "Движение 21" и НДСВ се регистрираха в ЦИК за участие на изборите. "Състезанието не е по рейтинг", скромно коментира Татяна Дончева, която в последното социологическо проучване е с най-висок рейтинг сред лидерите в лявото пространство.

Тя се надява този път партиите да се състезават по спечелени гласове, а не на база рейтинг. Дончева вярва на социологическите проучвания, които според нея, не били случайни и периодични.

Ние не сме стандартна двойка, ние сме хора единомишленици, обяви още Татяна Дончева. Нашите възгледи са известни, похвали тя кандидат-президентската двойка на двете формации, а именно - Дончева и Минчо Спасов.
"Ние имаме ясна кауза", отчете още Татяна Дончева.

Двойката смята, че има реални шансове да стигне балотажа. Убедена е, също така, че българските граждани ще оценят идеята на тяхната двойка. Влизаме в кандидат-президентската надпревара със самочувствие, отчете още кандидатът за президент на Движение 21 и обеща, че няма да се занимават с интриги.

Двойката нямало да създава и изкуствени конфликти, нямало да насаждат в хората и страхове. Вместо това двамата със Спасов щели да вдъхват на хората надежда, мечти и увереност, че България може да се справи.

Тя е убедена, че балотажът е достижима цел предвид старта, от който тръгва двойката. Около 200 хил. гласа имали сигурни, по думите й. Това били симпатизантите на "Движение 21", като Дончева вярва, че и НДСВ ще даде сериозен принос към тази цифра избиратели.

Тяхната двойка най-силно привличала протестния вот, смята Дончева. Освен това двамата имали качества да вземат периферия от всички страни. 
Тя и Спасов били достатъчно популярни и хората вече имали изградено мнение за тях като политици с дългогодишен стаж.

Сериозна конкуренция тя вижда в ГЕРБ, които имали сериозно организационно предимство, както и достатъчно възможности даманипулират резултатите от изборите. Въпреки това тя вярва, че герберите са изчерпали политическия си ресурс на последните местни избори.

Конкуренция вижда и в кандидата на БСП и на патриотите, които също са се прицелили в балотажа.

Татяна Дончева очаква интересна предизборна кампания, както и кампания с неочаквани обрати.

До балотаж ще достигне най-добрият сърфист, категоричен е лидерът на "Движение 21".

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини