УНСС ще се рекламира в социалните мрежи

Университетът за национално и световно стопанство (УНСС) е решил да бори спада и липсата на достатъчен интерес от страна на студенти да се обучават в български висши учебни заведение с рекламна кампания в социалните мрежи. За целта е обявена обществена поръчка на стойност 60 000 лв., с ДДС, предаде репортер на БГНЕС. Кампанията ще се проведе в навечерието на следващата учебна година, става ясно от заданието.

До три месеца след сключването на договора, изпълнителят на заданието трябва да създаде три лендинг страници за бакалаври, магистри и докторанти на български и на английски езици, както и да осигури присъствие на УНСС в социалните мрежи. Това включва поддръжка на Фейсбук страницата на УНСС, на YouTube-канала на ВУЗ, както и създаване и поддръжка на група в LinkedIn и Инстаграм. Изпълнителят трябва да осигури и рекламна кампания във Фейсбук.

 В бюджета е включено и изработването на три видеоматериала за успешно реализирали се бакалаври, магистри и докторанти от УНСС. Видеата трябва да бъдат готови до края на март, юни и септември месец 2017 г.

Изборът на изпълнител на популяризирането на УНСС във Фейсбук, YouTube и Инстаграм ще стане на основание най-ниска предложена цена.

 

Източник: http://www.actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини