Италиански тенор пя пред празна зала в Димитровград

    При изключително слаб интерес премина гостуването на италианският тенор Симоне Анджиппи в Димитровград. Снощи в Културен дом "Химик" той имаше вокален камерен концерт с участието на Ирина Радилова (пиано). Изявата бе част от програмата на Есенните музикални дни. В залата обаче присъстваха не повече от двасетина души. Припомняме, че два дни по-рано на концерт на димитровградските таланти, част от същите музикални дни салонът беше пълен.

    Симоне Анджиппи e роден в Милано и започва своята кариера на 23 години. Завършва Музикалната Консерватория „Дж. Верди” в Милано. Дебютира още като студент в ролята на Арлекино в операта „Палячи” от Леонкавалло и като Неморино в „Любовен елексир” от Г. Доницети . Носител е на награда на конкурса АССАМ и получава стипендия за една година към Оперното студио в Щутгарт, където дебютира в ролята на Тамино от „Вълшебната флейта” от Моцарт. 

    Програмата до края на Есенните музикални дни в Димитровград - разгледайте тук!

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ср
      Срам ме е
      7 -2
      21:24, 21 окт 2016
      Този човек има стршно добър глас и звучи завладаяващо, а никой не е присъствал защото нокой не е разбрал кой, какъв, къде,кога. Ако щеше да пее някоя си Дила, Мица, Бона, Шона, Вона и тнк. щеше да се тръби и града щеше да разбере, но организаторите не се справят и се излагаме, човека ни е дошъл на крака а ние не го уважихме СРАМОТА !!! Когато се харчат общински средства за култура да излезе някой от общината и да ни каже кой, кой е, къде, кога !!!
    • 2
      На
      Нали не е чалга
      5 -2
      13:57, 22 окт 2016
      Нали не е чалга , псевдо рап или онова бучене хаус музика какво им пука на хората кебапчета няма , наркотици и пиене няма защо да ходят . Тъп народ Тъпа държава
    • 3
      Ге
      Георги
      1 -1
      21:46, 22 окт 2016
      Е, същата вечер беше и Веско Ешкенази в Хасково.
    Последни новини