5 начина да преборите конкуренцията за вниманието му

Флиртуването в първата фаза на ухажването обикновено е много интензивно. И все пак човек често е разкъсван от противоречия дали се представя в достатъчно добра светлина пред обекта на желанията си, дали другият е правилният човек, в когото да инвестира време и енергия и т. н. Привлекателните хора лесно хващат окото, но конкуренция за тях винаги има. Ето защо, ако мъжът, когото желаете има видими достойнства, ще се наложи да играете игрички, за да спечелите вниманието му и да победите другите дами, които също се борят за него.

Как да го направите? Вижте следните няколко трика, които доказано работят!

1. Отделете му внимание, но изглеждайте по-малко заинтересована от нея

На практика целта е да му покажете, че сте заинтересована, но без да му оказвате напрежение да ви сваля и да излиза с вас. Мъжете обичат преследването, така че жени, които им се предлагат на тепсия, им омръзват бързо.

Когато му дадете шанса да се бори за вниманието му, като едновременно пращате сигнали, че той ви интересува, ще му станете по-интересна и мистериозна от другата жена.

2. В един момент просто се покрийте

Този трик има психологическо обяснение. Психолозите твърдят, че хората откачат, когато нещо, което считат за даденост или с което са свикнали, внезапно изчезне. Ако чакате отдавна той да започне да ви говори мили неща и да погледне на вас от друг ъгъл, най-лесно е да спрете да бъдете налична.

Хубаво е първо да свикне с присъствието и комуникацията помежду ви и в един момент, просто изчезнете за определен период от време. Това ще го провокира да се замисли какво се случва и да осъзнае, ако има по-специални чувства към вас.

3. Гледайте го в очите

Един от начините да накарате някого да се влюби във вас е да осъществявате постоянен контакт с очи. Когато го правите редовно, това кара другия да се отпусне и му създава усещането, че имате по-силна връзка, отколкото е в действителност.

4. Накарайте я да загуби интерес към него

Това не е толкова лесна задача, а и рискувате да си навлечете гнева му, ако той разбере какво сте направили. И все пак може да я запознаете и с други мъже, които да отвлекат вниманието ѝ и да привлекат интереса ѝ.

5. Питайте го директно

Мъжете също понякога изпращат смесени сигнали. Ако той ту флиртува с вас, ту се държи с вас сякаш сте най-добрият му приятел, няма смисъл да губите повече време. Попитайте го директно дали има някакви любовни намерения спрямо вас. В случай, че продължи да ви мотае или ви „отреже“, се откажете от него. Няма смисъл да си губите времето за човек, който очевидно не ви оценява и не може да ви отвърне със същите чувства, каквито вие имате към него.

Източник: http://www.dnes.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини