Огромен наплив: 150 души чакат да гласуват в секция в Лондон

Невиждан наплив за гласуване има в Лондон, показа репортаж на "Нова телевизия".

В сецкията в Баркинг се образуваха дълги опашки за гласуване веднага след старта на изборния ден в 9 часа българско време. Там на опашка чакат повече от 150 души.

Вотът в Баркинг се бави заради изискването сънародниците ни да попълват две декларации  - за гласуване за президент и за референдума, иницииран от екипа на "Шоуто на Слави".

"Няма да приключим с гласуването в 20 часа", коментира член на избирателната комисията в Баркинг.

От ЦИК вече знаят за ситуацията в Лондон.

"Очаквам много висока активност в столицата на Великобритания. Надявям се всички наши сънародници да упражнят правото си на глас", каза Цветозар Томов от ЦИК.

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ба
    бай дельчо суганя
    0 0
    11:33, 6 ное 2016
    Тия не са добре- да чакаш на опашка -как ли не
  • 2
    22
    2222
    0 -1
    12:33, 6 ное 2016
    Големи родолюбци и патриоти са българите зад граница. Защо ли не си дойдат да живеят тук и да си гласуват без да се редят на големи опашки. Знаят вече как се живее извън България, би следвало вече да са усвоили формулата на успеха и да си идват в милата татковина, че и ние простолюдието дето сме останали тук да поживеем добре - на наша си територия и с тяхна помощ.
    • 12
      123
      0 0
      14:31, 6 ное 2016
      Че защо ни е да се връщаме да мизерстваме??? Формулата на успеха е неприложима в България! Това е, което сме разбрали във Великобритания, където се чувстваме повече у дома, отколкото в собствената си родина! Какво толкова ви пречим, че си живеем живота както на нас ни харесва, не мога да разбера...Ти от 'простолюдието', ако не искаш сам да се оправиш никой не може са ти помогне!
Последни новини