Иво Димов на среща в НСОРБ за спряната програма за саниране

Стопираната национална програма за саниране на еднофамилните жилищни сгради и въпросите, които възникват ще коментира на среща в София днес кметът Иво Димов. Тя е организирана от Управителния съвет на Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ). В нея ще участва и регионалният министър в оставка Лиляна Павлова, каза Димов по време на днешната сесия на Общинския съвет. Ангажиментът стана причина градоначалникът да напусне заседанието преди края му.

"Доста са въпросите, които касаят националната програма за саниране и които задават колегите от цялата страна. Затова ръководството на националното сдружение имаме среща, за да уточним детайли и въпроси, свързани с тази толкова важна програма", обясни в залата Иво Димов, който е зам.председател на сдружението..

Димитровградският кмет каза, че се надява на политически разум и единомислие във всички парламентарно представени партии, което да позволи на второ четене да бъде приет бюджета на държавата, така както е предложен. Според него, това ще позволи и през следващата година да бъде запазена Националната програма за саниране.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини