Между 55 и 65 лв. струва новогодишният куверт в димитровградските заведения

Между 55 и 65 лв. струва новогодишният куверт в някои от популярните димитровградски заведения, показа наша проверка месец преди посрещането на 2017 година. Свободни места все още могат да се намерят в някои от тях, други вече са ангажирани изцяло, а трети няма да работят в празничната нощ.

В откритият преди година ресторант "Gold label" кувертът е 60 лв. Включва богато меню и музика на живо. Срещу 65 лв. може да се посрещне новата 2017 година в ресторант "Киряка". В ресторант "Москва" кувертът на Нова година излиза 60 лв. Ще има програма с DJ, томбола и богато меню.

В ресторанта на хотел "Славяни" предлагат новогодишно парти със забавна томбола, празнична заря и програма с DJ срещу 54,89 лв. В механа "Тенис клуб", където също ще има музика на живо празничната вечер е с цена 55 лв.

Също 55 лв. струва куверта в комплекс "Афродита", където предлагат отново богато меню, програма и томбола с награди в номогодишната нощ. В ресторант "Феникс" Нова година може да бъде посрещната срещу 65 лв, като цената включва и тук богато меню и програма с  DJ. В обновената механа "Банска" места вече няма.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Йо
    йокин
    2 -1
    21:33, 2 дек 2016
    Плюс още1000 в графата-разни.
Последни новини