Ще се измъкнат ли биячите на китаеца? Свидетел се оплел

Свидетел е записал грешен регистрационен номер на автомобила, с който са се придвижвали двама души, пребили китаец след лека катастрофа, разказаха разследващи.

Така случаят се заплита, тъй като 51-годишният мъж е в кома и не може да даде показания, пише "24 часа". Във вторник около 16:30 Шън Чънлие излизал от тясната уличка "Ворино", където паркирал джипа си "Рейндж Роувър", за да посети своя приятелка.

При маневрата обаче засякъл друга кола и я ударил леко. При сблъсъка се счупил стопът на автомобила. От ударената кола изскочили двама мъже и започнали да крещят. Шън също слязъл от джипа си и веднага бил нападнат.

Двамата мъже буквално го смлели от бой, а Чънлие се опитал да предпази лицето си. Случайни минувачи и хора от близкия сервиз започнали да викат по побойниците, които се качили на колата си и духнали. Свидетел опитал да запише номера на автомобила, но го объркал. Той дал цифри, отговарящи на ново синьо беемве. В показанията си обаче свидетелят и други очевидци описали стара сива кола.

Самият шофьор на беемвето имал алиби за момента на инцидента. Преглеждат се записи от камери, които обаче не са хванали табелата на колата.

След зверския бой Чънлие бил целият в кръв. Той опитал да се подпре на паркиран наблизо "Фолксваген Пасат", по който останал кървавият му отпечатък. Свидетели веднага подали сигнал на тел. 112, но линейката се забавила близо час. За сметка на това полицията дошла за около 10 мин. Малко след тях пристигнала и съпругата на Чънлие, който вече бил в безсъзнание. Откаран е в "Пирогов" с множество травми по лицето и тялото и в кома. Мъжът е на апаратно дишане и с опасност за живота.

Чънлие е постоянно пребиваващ у нас. На името му има регистрирани две фирми - "Ийст Ентърпрайз" и "ЛБЮ декор енд гифтс". От компаниите отказаха коментар за инцидента.

Източник: http://www.dnes.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини