"Галаксико" с множество отличия от национален фестивал в Пловдив

Две купи, 13 златни, 6 сребърни и 5 бронзови медала спечелиха танцьорите на "Галаксико" на проведения през почивните дни национален фестивал "Децата ни танцуват". Той се организира от Община Пловдив и Сдружение за култура, изкуства и спорт "Немезида".

Възпитаниците на Тихомир Митев са представили общо 23 танца състезателен репертоар. Фестивалът е отворен за международно участие в шест танцови категории: мажоретки ,хип-хоп, фолклорни, класически, характерни и съвременни танци, поясняват от "Галаксико".

Междувременно ръководителят на школата Тихомир Митев се завърна от участие в семинара на Балетна оперна мрежа в Стара Загора. По думите му, на форума е била дадена висока оценка за организацията на фестивала "България танцува" в Димитровград. Събитието е с национален характер, с подкрепата на две министерства, Регионалния инспекторат по образованието - Хасково и не на последно място без такса за участие. Участниците в Балетна оперна мрежа са поздравили и Община Димитровград за организацията на танцовия форум вече 11 години.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Гр
    Гражданин
    5 0
    09:59, 12 дек 2016
    Големи мишки, големи капани....
Последни новини