Кметът ни кани да обсъдим бюджета за 2017-а на 6 януари

Кметът на Хасково Добри Беливанов кани гражданите, бизнеса, неправителствените организации, читалищата, представителите на спорта, на обществено обсъждане на бюджета на общината за 2017 година на 6 януари от 17.30 часа в зала “Хасково”, съобщиха от администрацията.

Бюджетът на община Хасково е основният финансов план, свързан с предоставяне на услугите на гражданите в сферата на образование, здравеопазване, социални услуги, култура, спорт и др.

Градоначалникът очаква предложения за новия бюджет до два работни дни преди обсъждането, включително на имейл kmet@haskovo.bg.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    ИВ
    и все пак
    20 -23
    19:07, 28 дек 2016
    И все пак, макар и много бавно, община Хасково върви в правилната посока.Надяваме се през следващата година да сте много по добри в обслужването на граждани, да сте по-бързи и очакваме да ни изненадвате в положителния смисъл. Един съвет от една средностатистическа гражданка - създавайте екипи от квалифицирани кадри с желание за работа, намерете начин да им плащате по-високи заплати за да остават на работа в общината. Създайте среда да се конкурират и всеки да иска да блесне с интересни предложения.Тези, които спат и разчитат на връзки за да останат на работа в общината просто ги пускайте да си отиват у тях като не им се работи.Хората очакват резултати за да останат да живеят в тази страна.Тази страна би могла да бъде страхотно място за живот и за да стане такова можем само ние да си го направим.Бъдете отворени за критика и се опитвайте да променяте към по-добро нещата за които ви критикуват. Хайде смело само напред и нагоре, не забравяйте че очакваме да ни изненадвате само с добри инициативи.
  • 2
    45
    4599657
    17 -10
    20:15, 28 дек 2016
    Коментар на наш човек, лизач!
  • 3
    Фа
    фалш
    13 -9
    08:22, 29 дек 2016
    От общината бързат да пуснат положителните, измислени и напомпани коментари, защото знаят че истината е различна от тяхната и хората не ги харесват.
  • 4
    20
    2017
    9 -3
    10:47, 29 дек 2016
    С кого ще обсъждате когато всичко вече е решено.А оня бърнестия лили пут там ли ще е,или ще се появи като една холограма насред мегдана.
  • 5
    Ми
    Мим
    10 0
    12:15, 29 дек 2016
    Единствената грешка на Беливанов е, че е прекалено добър да изслуша всеки служител и всеки гражданин, а това явно не се оценява като Ви чета коментарите! Ако бъде една идея по-твърд с тези, които не си вършат работата и с част от архитектурата, всичко ще заработи, както трябва в нашата община!
    За пореден път се убеждавам, че на хората им е по-добре някой да ги подтиска и да са като стадо Крави, когато им се обърне внимание стават нагли и неблагодарни.
Последни новини