Nokia 6 събра 250 000 регистрации за по-малко от 24 часа

Имаше време, когато името Nokia бе синоним на мобилен телефон и предизвикваше уважение и страх в конкуренцията. То отдавна е отминало, но както се оказва, дори простото споменаване на марката, от която вече реално не е останало нищо, все още е в състояние да генерира неочакван интерес.

Това показва оферта за новия Nokia 6, която вече събра 250 000 регистрации за по-малко от 24 часа. Тя бе пусната през китайския сайт JD.com, който е един от най-големите онлайн магазини в страната и партньор за продажбите на апарати Nokia там.

Цената, която е посочена, е еквивалентът на 245 долара или 231 евро. Част от обяснението за големия брой регистрации е, че те се позволяват само в определени часове; към момента прозорецът е затворен и трябва да се отвори отново след малко. Разбира се, броят регистрации не означава нищо на практика, тъй като той не е равен на предварителни поръчки и не гарантира, че тези 250 000 заявки ще се превърнат в продажби. Все пак, сайтът изисква депозит от еквивалента на 9 долара или 9 евро, така че ако хората се откажат от покупка, ще изгубят тази сума.

Нови анонси на телефони с марката Nokia можем да очакваме на MWC 2017 през февруари, начело с потенциалния модел от висок клас Nokia 8.

Източник: kaldata.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини