Опел се вряза челно в джип в Болярово

    Лек автомобил Опел Вектра се вряза челно в джип Мицубиши Паджеро по улица „Хасковска“ в квартал Болярово. Заради инцидента, който стана днес по обяд, движението беше временно затруднено.

    Лекият автомобил пътувал от града към минералбанското село Татарево. На неговото платно за движение имало паркиран автомобил и младият шофьор на Опела Юлиян тръгнал да го заобикаля. Навлизайки в лявата лента се забил в идващия отсреща джип, зад волана на който бил Николай Колев от Болярово. Той обясни, че видял идващата кола, но тя била на около 10-тина метра и нямало как да избегне удара. Шофьорът на Опела пък призна, че късно е видял джипа.

    В резултат на удара предницата на леката кола беше омачкана, а група роми, които се возели в нея, се опитваха да изправят ламарините с лопати. Паджерото се беше разминало само със строшена броня.

    Пострадали при инцидента няма.

    Анета Кутелова 

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      Ха
      Хасковлията
      55 -1
      14:09, 16 яну 2017
      А този "ром" - със звучното име - Юлиян,дали е имал документ,за правоуправление на МПС, и колко общо големи ромове,са се возили в колата?
      ИНформативно ,питам само?
      • Ми
        МИЛИЦИОНЕР
        16 -2
        16:32, 16 яну 2017
        Отговарям ти подред-имаше книжка и когато му казах че ще му я вземем каза-съгласен съм да върна книжката ма ми върнете телето дето дадох, а в колата имаше 17 роми, без циганетата разбира се!
    • 2
      Аз
      аз
      23 0
      14:58, 16 яну 2017
      ******и прости
    • 3
      Яя
      яя
      9 0
      16:43, 16 яну 2017
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 4
      Юн
      юноша бледен
      5 0
      20:47, 16 яну 2017
      Скоро държават ще се нарича РОМЕЛИЯ --ГЕРБ са съгласни да се преименуваме даже предложилина МЕРКЕЛ Тя предложила да даде много милиони евро ако я кръстим РОМОАРАБИЯ и щяла да се погрижи да ни прати многоАРАБИ
    • 5
      Хи
      хитлер
      0 0
      22:28, 16 яну 2017
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    Последни новини